Afgelopen donderdag gegeten in een prijzig restaurant in een zweedse mondaine plaats. Prijs-kwaliteitverhouding vonden wij zozo (lees slecht).
De daarop volgende dagen "gewoon" zelf eten klaargemaakt.
Vrijdag: Sinaasappelgeglaseerd varkensvlees van de BBQ, met frisse salade en nieuwe aardappels met room. (was lekkerder dan het eten in het prijzige restaurant)
Zaterdag: Gewokte Oosterse kip met brocoli en mie. (was lekkerder dan het eten in het prijzige restaurant)
Zondag: Familie teamwerk; iedereen heeft geholpen. N. kruidde en kneedde de burgers, R. mixte de saus. Hamburgers (BBQ) met gegrilde bacon (BBQ), gegrilde paprika (oven), zelgemaakte hamburgersaus, gebakken ui, geserveerd met frisse groene salade en als toetje; zelgemaakte chocolademousse! (W. heeft eindelijk zijn belofte ingelost. Hij had namelijk beloofd "mousse au chocolade" te maken tijdens de laatste zomervakantie)
Een "simpele" maaltijd, maar het was wederom lekkerder dan het eten in het prijzige restaurant. Conclusie: willen we in Zweden lekker eten, dan maken het eten lekker zelf ... in het eigen sterrenrestaurant, of gaan eten bij vrienden.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten